ISUZU Munka/Társ Vállalkozói Pályázat


 
 
Részletes pályázati kiírás

 

Az ISUZU márka a hazai vállalkozók elkötelezett támogatójaként egy olyan pályázatot hirdet, amelyben magyar mikro-, kis- és középvállalkozások vehetnek részt.

A pályázatra nem csak vállalkozó szellemű jelentkezők, de valódi vállalkozók jelentkezését várjuk, akik nemcsak szívesen és lelkesen, de egyben élményszerűen számolnak be egy napjukról. Ez lehet egy átlagos munkanap vagy akár egy különösen dolgos hétköznap, ami még a szokásosnál is több kihívást tartogatott. A lényeg, hogy minél átélhetőbb, érdekesebb és kreatívabb legyen a beszámoló – és kiderüljön belőle, hogy a jelentkező mire tudna használni a munkája során és azon kívül, a szabadidejében egy D-Maxot! A nyertes fél éves használatra nyerheti meg az autót.

A beérkezett pályázatokat egy háromtagú hozzáértő zsűri bírálja el.

 

A pályázat formai követelményei

 

Jelentkezni a „Pályázom” gombra kattintva, az ott található Google form kitöltésével lehet, írásos dokumentum vagy videó feltöltésével.

A vállalkozói és személyes adatok megadását követően írásbeli pályázat esetén egy legfeljebb 3000 karakteres szöveget, videós jelentkezés esetén pedig egy maximum 3 perces videót várunk, ami a vállalkozó egy napját mutatja be, illetve választ ad az alábbi kérdésekre:

 

Hogyan teszi hatékonyabbá a munkát, illetve kényelmesebbé az utazást egy strapabíró, sokoldalú ISUZU D-Max? ​

Hogyan könnyíti meg a munkát, a vállalkozás működését és a magánéletet egyaránt?​

Hogyan tenné kellemesebbé a munka utáni szabadidős vagy épp családi tevékenységeket, programokat egy multifunkcionális négykerék-meghajtású pickup?  

 

És a te napod hogy néz ki vállalkozóként? Már 4:30-kor kipattansz az ágyból, 5-kor pedig már be az autódba, hogy a reggeli csúcsot elkerülve kiérj a telephelyre? Munka után te viszed haza a gyerkőcöt a suliból? Netán ez a párod reszortja, te pedig már hajnalban földutakon kanyarogsz, amihez egy D-Max tökéletes társ lenne?

Meséld el írásban vagy szóban, minél izgalmasabb, kreatívabb és szórakoztatóbb formában!

_______________________________________________________________________________

A pályázat díja: egy ISUZU D-Max fél éves használatra

Mielőtt pályáznál, kérjük olvasd el a Részvételi Szabályzatot és az Adatkezelési Tájékoztatót

Amennyiben a pályázat kitöltéséhez segítségre van szükséged, töltsd le segédletünket!

A pályázat leadási határideje: 2022. 10. 21.

Sok sikert!

 

Pályázom!